Från enkla till high end vaporizers hittar du hos oss till mycket låga priser!

På Cstreet lagerför vi endast vaporizers av hög kvalitet. Från Storz & Bickel till Pax 3
har vi alla de största och bästa vaporizervarumärkerna till oslagsbart billiga priser.

penna-vaporizer

VISA ALLA

Pennvaporizers är väldigt kompakta och portabla. Med dualkompatibilitet kan du använda örter,oljor och koncentrat med en och samma pennvaporizer!

stationär-vaporizer

VISA ALLA

Stationära vaporizers är den perfekta lösningen för alla som vill ha en lyxig vapingupplevelse i sitt eget hem. Dessa vaporizers producerar högkvalitativ ånga och är enkla att använda.

bärbar-vaporizer

VISA ALLA

Bärbara vaporizers är lätta att bära och kräver endast batterier som strömkälla. Finns även med alternativ strömkälla, då som butan- eller flamdriven.

DISKRET & SNABBT

DISKRET & SNABB LEVERANS!

ONLINE SUPPORT

CHATTA DIREKT MED OSS!

LÄGSTA PRISGARANTI

GARANTERAT LÅGA PRISER!

bästa erbjudanden

 • Bongar

  Black Ice Coating Grace Glass Bong

  Denna Black Ice Coating Grace Glass bong är en unik bit av glas konst! Den är tillverkad av ett högkvalitativt värmebeständigt borosilikatglas, format i form av ett platt bottenrör.

  Skålen kopplas till en inbyggd chillum genom en anslutning på 18,8 mm diameter. Din rök går ner till vattenkammaren genom det avtagbara chillumet, så det filtreras av vattnet. En spiralperkolator kommer att bryta upp din rök och ice notches finns för att kyla röken ytterligare. Ett gummikickhole ger dig en alternativ rökvinkel. Med Grace Glass-logotypen på toppen av röret, slutar hela uppställningen med en tjock munstycke.

  899.00 kr 690.00 kr Läs mer
 • Bongar

  Milky Grace Glas Bong- Black & White- H:39cm

  Detta är en av de senaste högkvalitativa bongarna från Grace Glass. Bongen är tillverkad av robust värmebeständigt borsilikatglas med en svart spiralperkolator som skapar en kraftig bubbelgång, med ett svart stänkskydd i form av en kupol som ser till att vattnet inte stänker upp. Skålen har ett handtag för enklare upplyft och rengöring. Med ett gummikickhole får du en möjlighet välja en annan rökvinkel.

  850.00 kr 699.00 kr Läs mer
 • Bongar

  Green Tree GG Glasbong

  Ett vacker glasverk med en 65 cm höjd från Grace Glass. Bongen är tillverkad av värmebeständigt borosilikatglas i form av ett bouncer-basrör. En avtagbar chillum med en anslutning på 18.8mm.

  En 3x grön slitshålspolare bubblar upp röken för en mjukare upplevelse. Ice notches finns för att kyla ned röken och hela uppställningen slutar med en vacker munstycksring med glaspärlor formade runt.

  1,400.00 kr 1,099.00 kr Läs mer
 • Black Leaf

  ‘Black Leaf’ Glass Bong 2 Drum Percolators

  Black Leaf Glass Bong 2 Drum PercolatorsBong med böjt rör och 2 kammare. Det finns en stor trumpercolator i den undre och en andra, mindre trumpercolator i den övre kammaren.  Glasgreppet förhindrar brännskador och fungerar dessutom som ett “rull-stop”.

  1,290.00 kr 899.00 kr Läs mer
 • Bongar

  Boost Pro Bolt Bong – Röd

  Boost Pro Bong levereras med ett robust värmebeständigt borsilikatglas. Den levereras med en slidekopp och chillumet används som en diffuser. Skålen ansluts till en avtagbar chillum med en anslutning på 18.8mm. Skålen har även ett handtag för att kunna enkelt lyfta upp och rengöra.

  589.00 kr 499.00 kr Läs mer
 • Bongar

  Cane GG Bong Blå

  Denna bong från Cane Grace Glass är en vacker bong som är tillverkad av ett robust värmbesständigt borosilikatglas. Den levereras med 2x Honeycomb som filtrerar röken, vilket ger en mjukare rökupplevelse.

  Den har en inbyggd chillium med en anslutning på 18.8mm. Koppen har ett handtag som gör allt lättare för lyftning och rengöring.

  Med en Grace Glass logo på toppen av röret, slutar hela uppställningen i en blå munstycksring.

  549.00 kr 499.00 kr Läs mer

KUNDOMDÖMMEN